Cursisten over Willeke

Ik vind Willeke een zeer prettige yoga-docente: rust en toch vaart in de lessen, persoonlijke aandacht zonder de groep hierbij uit het zicht te verliezen en variatie in de lessen.
Dionne Bossers

Na een korte zoektocht en enkele yoga soorten uitgeprobeerd te hebben kwam ik gelukkig terecht bij dè yogalerares Willeke, dit was ongeveer 13 jaar geleden en volg sindsdien wekelijks haar lessen.
Elke les die zij brengt is telkens weer een bijzondere ervaring en geen 1 les is ooit hetzelfde geweest dus is heel gevarieerd. Door haar jarenlange ervaring en doordat ze zichzelf blijft bijscholen, blijven haar lessen steeds inspirerend en vernieuwend.
Willeke ziet aan haar leerlingen waar ze aan toe zijn en tot wat ze in staat zijn. Ze behandelt iedere leerling op de wijze die hij of zij nodig heeft. Tijdens de lessen laat ze je de uitdaging met jezelf aangaan en als je daar geen behoefte aan hebt dan voelt ze dat heel goed aan. De manier waarop ze les geeft is niet prestatiegericht, wel heel relaxed, ontspannend en tegelijk intensief en uitdagend.
Ik zou me serieus geen raad weten als zij ooit zou stoppen met les geven!
M. Fernandes

Toen ik voor het eerst op Yoga kwam was ik vreselijk stijf. Ik heb wel een goede conditie, maar lenigheid is van een andere orde.
Het was eigenlijk precies wat ik zocht. Geen grote ruimtes met heel veel mensen maar een kleine groep met mensen die al jaren bij Willeke op les zaten. Ik begon en, ook al sla ik wel eens een lesje over, ik voel dat de oefeningen goed zijn voor mij. Willeke is een hele goede docente die iedereen goed in de gaten houd. Ik ben nu al zeker 6 jaar op les en ook al sta ik nog niet op mijn hoofd ik blijf rustig oefenen. Zoals Willeke altijd zegt het gaat om de weg ernaar toe.
Ik zou nergens anders naar toe willen. Dit is precies wat goed is voor mij.
M. Coenen

Willeke is voor mij al jaren een geweldige yogalerares. Tijdens haar lessen leert zij mij sterker te worden, te ontspannen en mijn eigen grenzen te verkennen.
B. Verkuijlen-Beijer